NaslovnicaVijestiTottenham dovodi dvostruko pojačanje za 110 milijuna eura: Oni su prioritet Jose...

Tottenham dovodi dvostruko pojačanje za 110 milijuna eura: Oni su prioritet Jose Mourinha!

Menadžer Tottenhama Jose Mourinho navodno je identificirao dva glavna transfer cilja za sljedeću sezonu.

Tottenham dovodi dvostruko

U potencijalnom dvostrukom transferu od 110 milijuna eura, Spursi kažu da kreću na napadača Wolvesa Raula Jimeneza i braniča West Hama Issa Diopa, prenosi Foot Mercato.

U izvješću se navodi da su ovi igrači Mourinhovi prioriteti, a Jimenez s cijenom 50 milijuna eura prednjačio je za Wolvese i stao kao glavna meta bez obzira na budućnost Harryja Kanea.

Diop je u međuvremenu bio čvrst u obrani za West Ham i mogao bi se preseliti u londonske rivale za oko 60 milijuna eura, navodi se u izvješću Foot Mercatoa.

Navijači Tottenhama bez sumnje bi bili uzbuđeni zbog ovog potencijalnog dvostrukog transfera.

Mourinho nije napravio najuvjerljiviji početak za Tottenham, ali čini se da mu treba potpora na tržištu transfera nakon što je naslijedio momčad koja je bila na putu ka donjem dijelu tabele sa prethodnikom Mauriciom Pochettinom.

Portugalski taktičar također se morao nositi sa odlaskom Christiana Eriksena u siječnju, a ako uspije dovesti ove provjerene zvijezde iz Premier lige, njegova bi ekipa trebala imati veće šanse za ulazak u četiri najbolje sljedeće godine.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!