NaslovnicaVijestiTOTTENHAM LAGAO O SVOM BUDŽETU: Imaju više novca nego što smo mislili...

TOTTENHAM LAGAO O SVOM BUDŽETU: Imaju više novca nego što smo mislili – Mourinho će zarađivati dvostruko više od Pochettina!

18-godišnji mandat Daniela Levyja u Tottenhamu je upravo dobio novi preokret. Od 2001. godine, predsjedavajući je sankcionirao prosječno pet milijuna funti potrošnje po transfernom roku i cijelu godinu je spriječio Pochettina da potpiše nove igrače.

TOTTENHAM LAGAO

Tako je, naravno, imenoavan Jose Mourinho.

Prvi menadžer koji je ikada potrošio više od jedne milijarde funti, bit će odgovoran za subotnje putovanje u West Ham, gdje je Tottenham veliki favorit sa koeficijentom 1.80 na njihovu pobjedu.


Pitanje koje će postavljati mnogi navijači Tottenhama jeste kako će Portugalac raditi zajedno sa Levyjem.

Osvojio je tri naslova Premier lige, kao i dva u Seriji A i jedan u La Ligi, ali nijedan od njih nije osvojio pod određenim ograničenjima sa kojima se Pochettino morao suočavati.

Međutim, široko se izvještava da je Levy napokon voljan promijeniti svoj pristup.

Mourinho će imati novca za potrošiti. Negdje, zaključana duboko u blagajnoj, veći je proračun nego što je odbor to pokazivao ljudima, pogotovo nakon što je nedavno finansirao neke od zajmova koji su korišteni za izgradnju novog stadiona.

To znači da bi mogli iskušati svog novog glavnog menadžera sa ogromnim ugovorom.

56-godišnjak će zaraditi nevjerojatnih 15 milijuna funti godišnje prema pisanju Daily Maila.

Dogovor će trajati do kraja 2022/23 sezone.

To je gotovo dvostruko više nego što je Pochettino imao, čak i nakon što je Argentinac potpisao produžetak u svibnju 2018. godine, a koji je uglavnom bio usmjeren na osiguravanje povećanja plate svom osoblju.

U svjetlu toga, klub je morao platiti 12.5 milijuna funti kako bi ga otpustio.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!