NaslovnicaVijestiTottenham ostao bez ključnog igrača do kraja sezone: Veliki problemi za Mauricio...

Tottenham ostao bez ključnog igrača do kraja sezone: Veliki problemi za Mauricio Pochettina

Kao da Tottenhamov tjedan nije bio dovoljno loš, gdje je ekipa Mauricio Pochettinoa izgubila vodstvo od 2-0 protiv West Hama u EFL kupu, koji je na kraju preokrenuo rezultat na 2-3. Zatim poraz protiv Manchester Uniteda u Premier ligi i sada će vjerojatno biti bez jednog od svojih ključnih igrača do kraja sezone.

Tottenham ostao

Na Sky Sportsu u nedelju, nogometni urednik Ian Ladyman je izvijestio da bi vezni igrač Victor Wanyama mogao propustiti ostatak sezone, gdje je njegova ozljeda mnogo ozbiljnija nego što se u početku mislilo.

U petak su Spursi najavili da će Victor Wanyama primiti liječenje i nastaviti sa rehabilitacijom, a izgleda da se Wanyamina ozljeda koljena neće uskoro izliječiti.

[su_premierleague]

Wanyama je bio intrumentalan za Spurse u borbi za naslov Premier lige prošle sezone. Iako je ekipa Mauricio Pochettinoa završila sezonu bez trofeja, to im je bila najbolja šansa u posljednjih 50 godina. Oni nisu baš uživali u finalnim utakmicama Premier lige, a bivši Southamptonov igrač je tijekom 36 ligaških nastupa bio jedan od ključnih igrača i pokretač njihovog poboljšanja.

[su_no1forfootball]

Međutim, ove sezone izgleda kao da će Wanyamina dva nastupa biti sve što će on dati ovoj ekipi, ako se Ladymanovo izvješće potvrdi.

Ozljeda Wanyame mogla bi potencijalno omogućiti mladom Harryju Winksu da dobije mnogo više prilike u prvom timu, nakon što je već zaradio mnoge pohvale zbog nastupa protiv Real Madrida prošlog tjedna.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!