NaslovnicaVijestiTottenham u lovu na 21-godišnje čudo iz Serije A

Tottenham u lovu na 21-godišnje čudo iz Serije A

Kada Gianluca Di Marzio kaže nešto, to obično privuče veliku pažnju.

OIR_resizer

Ovog tjedna, za primjer, talijanski transfer guru rekao je kako je Bournemouth pobijedio Watford u utrci za Juanom Iturbeom.

Sinoć, dok je većina slavila Božić, Di Marzio je rekao da Tottenham želi dovesti 21-godišnjeg igrača Sassuoloa, Domenica Berardija.

Berardi je svoje ime stvorio kao tinejdžer 2014. godine kada je postigao četiri pogotka u 4-2 pobjedi protiv AC Milana u Seriji A.

[su_williamhill_bet10get20_mali]

On trenutno uživa u svojoj četvrtoj sezoni u Seriji A. U sezoni 2011./2012. postigao je 11 pogodaka, sezonu kasnije 16, a proteklu 15 pogodaka. U deset nastupa ove sezone postigao je dva pogotka.

Di Marzio javlja kako Spursi žele dovesti 21-godišnjaka, no želi ga dovesti i Juventus.

Ranije ove godine, Berardijev menadžer potvrdio je da je Juventus planirao dati ogroman novac za napadača Sassuoloa, no unatoč tome on neće otići u zimskom prijelaznom roku.

“Sassuolo je već ranije imao pakt sa Juventusom, radilo se oko 25 milijuna eura. No, to je manje od onoga koliko Berardi sada vrijedi, a to je oko 35-40 milijuna eura”, smatra Di Marzio.

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Chelsea ga platio 62 milijuna eura. Ove sezone je odigrao samo...

0
Obavještavamo navijače Chelsea FC-a da će 20-godišnji veznjak Romeo Lavia biti odsutan do kraja sezone zbog ozljede. Ova situacija nastavlja dramu oko perspektivnog igrača...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!