NaslovnicaVijestiTOTTENHAM U PROBLEMIMA: Harry Kane ozlijeđen do ožujka, evo ko će ga...

TOTTENHAM U PROBLEMIMA: Harry Kane ozlijeđen do ožujka, evo ko će ga zamijeniti u napadu protiv Fulhama!

Tottenham u problemima. Harry Kane ozlijeđen do ožujka, evo ko će ga zamijeniti u napadu protiv Fulhama! Trener Tottenhama je otvoren da igra sa engleskom zvijezdom u napadu protiv Fulhama, jer želi popuniti tu prazninu koju je ostavio Harry Kane nakon ozljede.

TOTTENHAM U PROBLEMIMA

Dele Alli može igrati lažnu devetu i popuniti prazninu koju je ostavio Harry Kane nakon te ozljede, prema riječima Tottenhamovog menadžera Mauricio Pochettina, koji je predložio da bi engleski veznjak mogao da igra u napadu protiv Fulhama u nedelju.

Sa Kaneom koji je van terena do ožujka sa ozljedom članka i Son Heung-mina, koji je na internacionalnoj dužnosti sa Južnom Korejom na Azijskom kupu, Tottenham je ostao bez nekih napadača koji su bili krucijalni cijele sezone.

NAJAVA: ARSENAL – CHELSEA

Pochettino je rekao da je u njegovim mislima bio i Fernando Llorente, koji je napravio samo šest nastupa u Premier ligi ove sezone i dok je također rekao da je razmišljao čak i o igračima iz mlade ekipe Kazaiah Sterlinga i Troy Parrotta.

Tottenham će napraviti kratko putovanje do Fulhama, koji je također klub iz Londona, tako da ovog vikenda imamo dva londonska derbija, onaj veći je Arsenal – Chelsea, za kojeg možete pročitat najavu na našem portalu, dok je ovo nešto manji, međutim, Tottenham je očigledni favorit čak i bez Kanea.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!