NaslovnicaVijestiTotti: "Te laži su me uvijek pogađale, stalno sam slušao o tome"

Totti: “Te laži su me uvijek pogađale, stalno sam slušao o tome”

Legendarni bivši nogometaš Rome i reprezentacije Italije Francesco Totti rekao je italijanskim medijima kako mu je bilo teško da se nosi sa lažima koje su plasirali o njemu.

‘Princ Rima’ istakao je da je tokom svoje karijere čuo i pročitao mnogo laži o sebi, kao i da ga je to jako pogađalo.

“Takve stvari su me uvek doticale. Laž bi bila kada bih rekao da sam oguglao na to. Međutim, shvatio sam da ne vrijedi dematovati stvari, tako možete samo da zapadnete u začarani krug. Stalno sam slušao o tome kako sam ja nešto zahtijevao ili imao specijalne želje u odnosu na svoje suigrače.”

“To jednostavno nije tačno. Nikada od trenera ili ljudi iz kluba nisam tražio niti zahtijevao ništa. Ja sam po prirodi jednostavan čovjek i tako sam se uvijek ponašao. Nikada nisam pomislio da se ponašam kao zvijezda”, rekao je Totti.

Totti je cijelu svoju igračku karijeru proveo u Romi za koju je odigrao 786 utakmica, na kojima je postigao 307 golova.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!