TRAGEDIJA U ARGENTINI: Nogometaš u saobraćajnoj nesreći usmrtio dvije osobe! (VIDEO)

U Argentini je u nedjelju došlo do zastrašujućeg incidenta, kojeg su takoeđer zabilježile i sigurnosne kamere. U nesreći su poginule dvije osobe a glavni akter je bio bivši nogometaš Boce Juniors Nahuel Zarate.

U Buenos Airesu, argentinskom glavnom gradu, desila se katastrofalna nesreća sa noći sa subote na nedjelju a glavni krivac i optuženik je lokalna nogometna zvijezda, Nahuel Zarate, koji je nosio dres argentinskog giganta Boce Juniorsa dvije sezone a sada je član Atletica Tucumana. On je pri velikoj brzini udario u taksiu koji je vozio ispred njega.

U sudaru su su život izgubile dvije osobe koje su sjedile u taksiju, a radi se o dva muškarca starosti 54 i 55 godina.

Nogometaš je pretrpio samo manje ozljede, a i ostao je pri svijesti. Ipak, odveden je u bolnicu za daljnje preglede, a odatle je prebačen u pritvoru, gdje će boraviti sve do saslušanja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.