NaslovnicaVijestiTRANSFER BOMBA NA POMOLU: Arsenal dovodi zvijezdu Chelseaja za 87 milijuna eura

TRANSFER BOMBA NA POMOLU: Arsenal dovodi zvijezdu Chelseaja za 87 milijuna eura

Engleski mediji su nedavno objavili vijest o ozbiljnom interesu Arsenala za Kaija Havertza, njemačkog nogometaša i zvijezdu Chelseaja. Topnici navodno žele dovesti Havertza u svoje redove već tijekom ovog ljeta.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Prema navodima, Arsenal je započeo pregovore o transferu Havertza, a igrač navodno nema ništa protiv dolaska na Emirates stadion. Iako je bio visoko na listi želja Real Madrida, španjolski klub je ipak odustao od njega zbog visoke odštete koju Plavci traže za njegove usluge.

Njemački nogometaš je stavljen na prodaju po cijeni od 75 milijuna funti, što je više od 87 milijuna eura. Trenutno izgleda da Arsenal uskoro može formalizirati dogovor s igračem.

Treba se prisjetiti da Havertz ima još dvije godine ugovora sa londonskim klubom, a pridružio se Chelseaju na ljeto 2020. godine iz Bayer Leverkusena za iznos od 80 milijuna eura. Tijekom svojih 139 nastupa za klub, Havertz je postigao 32 gola.

Što se tiče nedavno okončane sezone, Havertz je ostvario devet pogodaka i jednu asistenciju u 47 utakmica za Chelsea.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!