NaslovnicaVijestiTRANSFER BOMBA: Liverpool šalje ponudu od 120 milijuna za zvijezdu Real Madrida

TRANSFER BOMBA: Liverpool šalje ponudu od 120 milijuna za zvijezdu Real Madrida

Transfer bomba će kako stvari stoje puknuti u Liverpoolu! Liverpool šalje ponudu od 120 milijuna za zvijezdu Real Madrida Liverpoolu je rečeno da mogu zapečatiti transfer Marco Asensija iz Real Madrida za klupsku rekordnu naknadu od 120 milijuna eura nakon što su pristupili igraču.

Transfer bomba

Španjolski internacionalac smatra se jednim od najboljih mladih igrača u svjetskom nogometu, ali prolazi kroz teško vrijeme na Bernabeu ove sezone.

Sada se čini da Asensio ima svoju cijenu, a Liverpool je među klubovima koji ga žele dosvesti, a Diario Gol navodi da će Madrid slušati velike ponude i da će 120 milijuna eura obaviti posao.

22-godišnji napadački veznjak je također povezan sa Chelseajem, koji je u porazi za zamjenom za Eden Hazarda.

Belgijanac je siguran da će napustiti Stamford Bridge nakon višemjesečnih špekulacija, a Asensio je idealan igrač koji će ispuniti tu ulogu.

Plavci bi u teoriji mogli imati neku prednost u odnosu na Liverpool u dogovoru za Asensija, jer ga možda mogu iskoristiti kao zamjenski dogovor koji uključuje Hazarda.

Međutim, izvješće Diario Gola sugerira da je i Liverpool u snažnoj poziciji, te da su, ustvari, Redsi možda trenutno najbolja opcija za talentiranog mladog igrača.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!