NaslovnicaVijestiTransfer bomba: Mbappe u spektakularnoj razmjeni napušta PSG

Transfer bomba: Mbappe u spektakularnoj razmjeni napušta PSG

PSG i Liverpool mogli bi sudjelovati u spektakularnoj razmjeni nogometaša u kojoj bi sudjelovali Kylian Mbappe s jedne i Mohamed Salah s druge strane. Mnogi izvori javljaju da Mbappe želi napustiti PSG u siječnju zbog narušenog odnosa s ljudima u klubu koji nitko ne može popraviti.

Ljetos ga je želio Real Madrid, no on je odbio tu ponudu i potpisao novi ugovor s PSG-om pa je sada madridski tim odustao od njegovog potpisivanja. Tako je Liverpool ostao jedina, ali i najizglednija opcija za dovođenje francuskog reprezentativca.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

PSG je ranije pokazao interes za 30-godišnjeg napadača Liverpoola kojeg su identificirali kao top metu ako Mbappe doista napusti klub sljedeće ljeto.

Baš kao i Mbappe, Egipćanin je produljio ugovor s klubom do ljeta 2025., no ove sezone muku muči budući da je u Premiershipu postigao samo dva pogotka.

Nema sumnje da bi ovaj transfer bio odličan za obje strane, a hoće li do njega doći saznat ćemo uskoro.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!