NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Ancelotti se vraća u Premier ligu, Barca dovodi zvijezdu Tottenhama,...

Transfer glasine: Ancelotti se vraća u Premier ligu, Barca dovodi zvijezdu Tottenhama, City i United se bore za nogometaša Reala

Nakon mjesec dana ludnice na transfer tržištu, od februara je sve mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Carlo Ancelotti je zainteresiran za preuzimanje za Arseneala, ako se šef Arsenala oprosti od kluba nakon sezone, javlja Daily Star. Ancelotti je bez posla nakon što je dobio otkaz u Bayernu u njegovoj drugoj sezoni s nakon lošeg početka sezone. Topnici se navodno nadaju da će na klupu dovesti Luis Enriquea ali bivši šef Barcelone više je zainteresiran za Chelsea, dok Ancelotti ne bi imao ništa protiv povrataka u Premier ligu.

>> Zidane žali zbog ozljede najboljeg protivničkog igrača!

Barcelona planira veliku ljetnu ponudu za Tottenhamovog braniča Tobyja Alderweirelda, javlja Independent. Spursi su pokušali produžiti ugovor sa Belgijancem koji je on odbio a problem u trenutnom ugovoru predstavlja klauzula koji navodi on može biti prodan za samo 25 milijuna na ljeto 2019. godine. Manchester United također zainteresirani za bivšeg igrača Atletico Madrida, ali ipak ne žele surađivati  s predsjednikom Tottenhama Danielom Levyem.

[su_premierleague]

Jose Mourinho je odlučan pobijediti Pepa Guardiol u borbi za potpis Real Madridove zvijezde Isca, javlja Don Balon. Oba kluba iz Manchestera žele dovesti kreativca u vezni red,  čija je budućnost s kraljevskim klubom neizvjesna, jer ga je Zinedine Zidane rotirao i od početka ove sezone što Španjolcu očigledno ne odgovara.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!