NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Barca i Tottenham mijenjaju igrače, Leicester kupuje vrhunsko pojačanje, Giroud...

Transfer glasine: Barca i Tottenham mijenjaju igrače, Leicester kupuje vrhunsko pojačanje, Giroud se seli u Italiju

Pandemija korone uveliko je poremetila planove kompletne civilizacije pa tako i u nogometu. Pitanje je da li će se sezone uopšte privesti kraju a zbog toga je i pod znakom pitanja ljetni transfer rok. Da li će klubovi trošiti, da li će uopšte biti ovog transfer roka? Saznat ćemo u skorije vrijeme a do tada uživajmo u transfer glasinama.

Giroud otkriva

Barcelona i Tottenham mogli bi dogovoriti transfer koji uključuje veznjake Arthura i Tanguyja Ndombelea, prenosi Mundo Deportivo. Ndombele se prošlog ljeta preselio na stadion Tottenham Hotspur u transferu vrijednom 55 milijuna funti, ali ima problema sa prilagodbom u Premier ligi, dok je za Barcu rečeno da se zanima za bivšeg igrača Lyona prije nego što je izabrao transfer u sjeverni London dok navodno ni Arthur ne bi imao ništa protiv selidbe u London.

(VIDEO) Na današnji dan prije 7 godina: Robert Lewandowski je postao prvi igrač koji je postigao 4 gola Real Madridu!

Leicester City zainteresiran je za napadača Borussije Monchengladbach Alassane Pleu, prenosi le10sport. Nekadašnji napadač Nice postigao je 8 golova i upisao 7 asistencija otkako se pridružio ekipi iz Bundeslige prošlog ljeta i već je privukao interes velikih ekipa. Lisice su, međutim, uvjerene da Francuz ima kvalitete potrebne za uspjeh u Premier ligi i poslat će ponudu za 27-godišnjaka.

Olivier Giroud napustiti će Chelsea na kraju sezone i pridružiti se Interu u besplatnom transferu, javlja Corriere dello Sport. Osvajač Svjetskog prvenstva razgovarao je s Antonio Conteom u siječnju, ali Plavci su ga na kraju ipak zadržali. Unatoč tome što je nedavno napunio 33 godine – Inter u njemu vidi odličnu zamjenu za Lukakua.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!