NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Barce želi defanzivca Chelseaja, Juve ima plan kako da se...

Transfer glasine: Barce želi defanzivca Chelseaja, Juve ima plan kako da se riješi Pjace, Inter dovodi dva velika imena u klub

Manje od mjesec dana ostalo je do početka zimskog transfer roka, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Barcelona želi potpisati braniča Chelseaja Andreasa Christensena u siječnju javljaju španski mediji. Katalanski divovi traže zamjenu za Samuela Umtitia, koji ima problema sa povredama. Barca je poslala ponudu za Christensen koja je odbijena te će uskoro poslati novu, poboljšanu ponudu za Danca.

ZATRAŽIO TRANSFER U SIJEČNJU: Mlada zvijezda Real Madrida želi otići!

Fiorentina je saopštila kako ne želi trajno tokupiti ugovor Marka Pjace koji je na posudbi iz Juventusa. Pjaca ima velikih problema sa povredama, a u Juventusu imaju plan kako da ga se riješe te su ga spremni ponuditi Fiorentini te bi doplatili još 20 miliona eura a da u suprotnom smijeru krene Federico Chiesa.

Inter Milan se nada kako će u klub dovesti Luku Modrića i Antonio Contea piše časopis Mirror. Beppe Marotta se pridružio klubu iz Juventusa, gdje je Conte ranije radio kao menadžer. Klub vjeruje kako Modrić traži novi izazov u svojoj karijeri te kako se želi oprobati i u Serie A, posebice jer u Interu već nastupaju koelge iz reprezentacije Brozović, Perišić i Vrsaljko.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!