NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Barcelona šalje ponudu za igrača Nice, Chelsea dovodi najvećeg njemačkog...

Transfer glasine: Barcelona šalje ponudu za igrača Nice, Chelsea dovodi najvećeg njemačkog talenta, Liverpool kupuje talentovanog braniča

Transfer glasine: Barcelona šalje ponudu za igrača Nice, Chelsea dovodi najvećeg njemačkog talenta, Liverpool kupuje talentovanog braniča! Ljetni transfer rok je završen, trošilo se najviše do sada. Rekordi, što se tiče visine obeštećenja padali su iz dana u dan. Odmah nakon završetka transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Barselona bi trebalo da pošalje novu ponudu za veznog igrača Nice,  Jean-Michael Seria tokom januarskog transfer roka, prenosi Sport. Seri je ostao razočaran kada je Barca propustila priliku da ga kupi na ljeto za 40 miliona eura zbog njihovog nastojanja za potpis Philippe Coutinha i Angel Di Marie, ali zbog toga što su oba transfera propala, Barcelona je obnovila interes za ovog talentovanog veznjaka.

Barselona i Chelsea spremni su da se takmiče za potpisivanje igrača Bayer Leverkusena Ataka Akkaynaka u januaru, prenosi Daily Express. Akkaynak je dugogodišnjim ugovorom vezan za Leverkusen, ali klub iz Bundeslige je, kako se izvještava, spreman da sasluša ponude nakon što su skauti Chelsea pratili Ataka na početku Bundeslige.

>> Ronaldo šokirao navijače Reala ovom izjavom!

Chelsea i Liverpool prate napredak Urugvajskog tinejdžera, Sebastiana Caceresa, ali bi se mogli suočiti s konkurencijom u vidu  Barcelone koja je već započela pregovore sa igračem, tvrdi The Sun.
Caceres igra za urugvajski Liverpool FC u  i impresionirao je skautesvojim nastupima od prelaska iz juniora u prvu ekipu.

 

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!