NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Barcelonin vezni duo na kraju sezone napušta klub, Dele Alli...

Transfer glasine: Barcelonin vezni duo na kraju sezone napušta klub, Dele Alli i Harry Kane na meti velikana

Nakon mjesec dana ludnice na transfer tržištu, od februara je sve mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo veme neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Andres Iniesta razmatra prelazak u kinesku Super ligu, tvrdi dobro obavješteni Sport. Veznjak Barce se nalazi u iskušenju s ogromnom ponudom koja će stići za njega na ljeto, a 33-godišnjak sada mora odlučiti je li spreman na taj potez. Barcelona je spremna da ga pusti na kraju sezone, ali Iniesta je još uvijek ključni član ekipe Ernesta Valverdea i on nije siguran da li je spreman tako lako da ga se riješi.

>> Nevjerovatne brojke: Njemački nogomet ostvario ogroman prihod prošle sezone!

Barcelona će ovog ljeta razmotriti sve ponude za veznjaka Andre Gomes, piše AS. Gomes se u srpnju 2016. pridružio Blaugrani za 35 milijuna eura, ali nije uspio ispuniti očekivanja na Camp Nouu i mogao bi biti uskoro napustiti klub. Ponuda je mnogo, a Barce ga neće prodati ispod 30 miliona eura.

[su_bonus]

Dele Alli je “zamjenjiv” u Tottenhamu i mogao bi se prodati ovog ljeta, rekao je Jermaine Jenas, dok Harry Kanea klub treba zadržati  još nekoliko godina, nakon koji će morati popustiti pritisku. Ob Engleska reprezentativca su povezana s Real Madridom i vjerovatno će teško odbiti ponude kada ista stigne na adresu Tottenhama.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

 

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!