NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Bayern kupuje krilo za 50 miliona, Barca dovodi novog golmana,...

Transfer glasine: Bayern kupuje krilo za 50 miliona, Barca dovodi novog golmana, Tottenham počinje trošiti novac

Završen je i zimski transfer rok, koji je za razliku od prošlih prošao bez većih uzbuđenja kao što bili naviknuti. Ipak, upravo zbog toga na ljeto se očekuje možda i najzanimljivi prelazni rok u kojem bi čak mogao biti i oboren svijetski transfer rekord.

Bayern München preuzeo je vodstvo u potjeri za Lilleom, Nicolom Pepeom, prenosi Le10Sport. Pepe je jedna od najtraženijih perspektiva u Europi, koja je do sada ove sezone postigla 16 golova u 23 nastupa Ligue 1.

CIJENA DOGOVORENA: Manchester United napravio korak ka dovođenju pojačanja od 120 milijuna eura!

Golman Wolfsburga Koen Casteels uskoro očekuje ponudu iz Barcelone, tvrdi Sport. Casteels je već na popisu katalonskih klubova koji traže mogućnosti da zamijene Jaspera Cillessena, koji bi mogao biti na putu za ljeto.

Tottenham planira ostvariti 35 milijuna funti za West Hamda, Declana Ricea, prema Expressu. Spursi su zabrinuti zbog mogućeg odlaska Christiana Eriksena, jer njegov ugovor istječe 2020., a Real Madrid je navodno zainteresiran.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!