NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Buffon na meti velikana iz Premier lige, Chelsea želi napadača...

Transfer glasine: Buffon na meti velikana iz Premier lige, Chelsea želi napadača Uniteda, nogometaš Celtica u velikom transferu ide u Englesku

Na Otoku je već počeo, a u većini ostalih evropskih zemalja počinje u toku Svjetskog prvenstva. Ovaj ljetni transfer rok bi trebao da bude najzanimljiviji do sada a s obzirom na to da glasine o transferima najskupljih igrača već kruže neko vrijeme, ovo ljeto možemo očekivati  nekoliko spektakularnih transfera. Na našem portalu svakodnevno, kao i do sada, prenosit ćemo najvažnije vijesti sa transfer tržišta. Udobno se smjestite, transfer groznica počinje.

Transfer glasine

Manchester City i Liverpool u utrci su za potpisivanje Gianluigija Buffona, tvrdi The Sun. 40-godišnji vratar potvrdio je da će napustiti Juventus, ali se neće povući iz nogometa na kraju sezone, ostajući otvoren za sve opcije. Dvojac iz Premier lige nada se da će uspjeti dovesti legendarnog vratara, ali očekuje se još više zanimanje za njega u narednim danima.

>> ČISTKA U UNITEDU: Mourinho na ljeto prodaje čak osam standardnih prvotimaca!

Chelsea je poslao ponudu Manchester Unitedu za napadača Anthony Martial te ga tako postavio na vrh liste ljetnih transfer meta, piše Daily Mail. Plavci razmišljaju o potencijalnim potpisima za sljedeću sezonu nakon loše sezone i vjeruju kako će Francuz pojačati njihov napad. Zvijezda Nice Jean-Michael Seri također se nalazi na željama Chelseja.

[su_fa_cup_final]

Celtic se nada kako će odbiti interes od Manchester Uniteda i Tottenhama za liveog beka Kierana Tierneya, postavljajući cijenu za njegov transfer od 30 milijuna funti (40 milijuna dolara), navodi Daily Mail. Dvadesetogodišnji lijevi  jedan je od najtalentovanijih igrača u Škotskoj i obećao je dugoročnu budućnost Celticu potpisom novog ugovora, ali timovi poput Uniteda, Spursa i Atletico Madrida ukoliko bi zaista željeli, mogli bi ga dovesti za taj iznos.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!