NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Chelsea dovodi napadača iz velikog rivala, Kroos napušta Real ukoliko...

Transfer glasine: Chelsea dovodi napadača iz velikog rivala, Kroos napušta Real ukoliko ne dovedu ovog igrača, Tottenham i Real prave veliku trampu igrača

U toku je jedan od najzanimljivijih transfer rokova. Transfer rok je pri kraju, klubovi su potrošili ogromne svote novca, a oni pravi i veliki transferi tek treba da se dogode. Klubovi nemilice troše ogromne svote novca u nadi da će na taj način doći do željenih rezultata i trofeja.

Transfer glasine

Iz Chelseaja su spremni poslati šokantnu ponudu za napadača Arsenala Oliviera Girouda, tvrdi Mirror. Očekuje se da će Giroud preseliti se u Dortmund kao dio transfera koji će Pierre-Emerick Aubameyanga dovesti do stadiona Emirates. No, pregovori u Njemačkoj ne idu najboljim tokom, Plavci bi se mogli uključiti u trku ako njihovi pregovori s Edinom Džekom propadnu.

>> Guardiola kupuje u Real Madridu: Sprema se ponuda od 150 milijuna eura!

Toni Kroos želi da Real Madrid potpiše njegovog bivšeg kolegu iz Bayern Munchena Davida Alabu na kraju sezone, tvrdi Don Balon. Njemački mediji navode da Kroos navodno razmišlja o odlasku iz Real Madrida, a zanimljiv je Manchester Cityu, Manchester Unitedu i Juventusu. On je zabrinut je zbog slabe konkurencije u Madridu, ali mediji smatraju da bi potpisivanje Alabe ublažilo njegove brige.

[su_bonus]

Real Madrid je spreman žrtvovati Gareth Bale kako bi na Bernabeu doveo Harryja Kanea, prenosi Don Balon. Bale je u izvrsnoj formi od oporavka od ozljede nedugo prije nove godine, a i najbolji je strijelac Reala u La Ligi ove sezone. No kako sada stvari stoje on bi mogao napustiti klub u junu, te se vratiti u Tottenham dok bi u suprotnom smjeru trebao krenuti Harry Kane.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!