NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Christian Erikssen napušta Tottenham, Guardiola dovodi pojačanje iz Španije, Darmian...

Transfer glasine: Christian Erikssen napušta Tottenham, Guardiola dovodi pojačanje iz Španije, Darmian napušta United

Pred nama je nikad zanimljiviji transfer rok, u kojem bi moglo pasti nekoliko rekorda što se tiče visine obeštećenja za pojedine igrače. Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Barcelona priprema šokantnu ponudu za ponajboljeg igrača Tottenhama Christiana Erikssena, javlja Don Balon. Iako su povezani sa Mesut Ozilom i Philippe Coutinhom, oni veruju da bi Danski reprezentativac mogao da bude bolja solucija od Ozila i Coutinha s obzirom na njgovu formu i statistiku koju pokazuje u ovoj sezoni.

>> Antonio Conte objasnio: “Ova pojačanja će nam poAntonio Conte objasnio: “Ova pojačanja će nam pomoći da stignemo Manchester Cityja”moći da stignemo Manchester Cityja”

Menadžer Manchester Citya Pep Guardiola pokazao je interes za odbrambenog igrača Real Sociedada Iniga Martineza u zimskom transfer roku, prenosi The Sun. Bivši šef Barcelone osjeća da je njegovom timu potrebno pojačanje u odbrambenom dijelu te vidi u 26-godišnjaku dobru mogućnost da pojača  njegov tim. Takođe bi mogao ponuditi alternativu na lijevoj strani odbrane, gdje je Benjamin Mendy trnutačno dugoročno ozlijeđen.

[su_bonus]

U Romi razmišljaju da pošalju ponudu za Matteo Darmiana iz Uniteda u januaru mjesecu, piše Corriere dello Sport. Darmian se trudi da izbori mjesto u početnih jedanaest Uniteda, no bezuspješno, a u Romi smatraju da je italijanski internacionalac, tehnički i finansijski, odlična opcija za ovaj klub.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!