NaslovnicaVijestiTransfer glasine: City sprema veliku ponudu za zvijezdu Premier lige, Walcott napušta...

Transfer glasine: City sprema veliku ponudu za zvijezdu Premier lige, Walcott napušta Arsenal, Milinković-Savić na meti kluba sa Otoka

Pred nama je nikad zanimljiviji transfer rok, u kojem bi moglo pasti nekoliko rekorda što se tiče visine obeštećenja za pojedine igrače. Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Manchester City spreman je poslati veliku ponudu za Alexisa Sancheza iz Arsenala u zimskom transfer roku u januaru mjesecu, prepiše Independent. Čileanski reprezentativac je za malo završio u Cityu još u ljeto ove godine, no tada dogovori nije postgnut zbog toga što Arsenal nije mogao pronaći zamjenu za Alexisa. Očekuje se da će City morati platiti preko 50 milijuna funti za potpisivanje ovog napadača.

>> Liga prvaka: Koga engleski timovi mogu dobiti, koja su pravila i kada se igraju utakmice osmine finala

Everton je obilježio Theo Walcott kao potencijalnu zamjenu za Romelu Lukaku i započeo je pregovore s Arsenalom o mogućem transferu, navodi Daily Mail. Lukaku je napustio Goodison Park i potpisao za Manchester United u transferu od 75 milijuna funti tijekom ljeta, a Everton još uvijek nije pronašao pravu zamjenu za njega. Walcott je rekao da želi napusitti Arsenal s obzirom da ove sezone inje započeo ni jednu utakmicu a novi trener Evertona, Sam Allardyce ga želi vidjeti u svojoj ekipi.

[su_bonus]

Skauti Manchester Uniteda pratili su Sergeja Milinkovića-Savića u susretu u kojem je njegov Lazio slavio nad Sampdorijom rezultatom 2-1 tijekom vikenda, tvrdi Calciomercato.com. Srbijanski veznjak je postigao jedan i asistirao za drugi gol, a Lazio će vjerojatno tražiti najmanje 80 milijuna eura za njegov transfer koji bi se trebao desiti narednog ljeta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!