NaslovnicaVijestiTransfer glasine: City spremio ponudu za igrača Chelseaja, Giroud do kraja januara...

Transfer glasine: City spremio ponudu za igrača Chelseaja, Giroud do kraja januara napušta Arsenal, United ostaje bez Ibrahimovića

U toku je jedan od najzanimljivijih transfer rokova. Transfer rok je pri kraju, klubovi su potrošili ogromne svote novca, a oni pravi i veliki transferi tek treba da se dogode. Klubovi nemilice troše ogromne svote novca u nadi da će na taj način doći do željenih rezultata i trofeja.

Transfer glasine

Manchester City spreman je potrošiti 100 milijuna funti na jedan transfer, a veznjak Chelseaja Eden Hazard jedan je od glavnih kandidata za dolazak. Pep Guardiola ima veliki interes za potpisivanje belgijskog reprezentativca, te će ga svim silama pokušati dovesti na stadion Etihad, a klub će morati prekoračiti barijeru od 100 milijuna funti za jednog igrača.

>> SENZACIONALAN TRANSFER: Watford dovodi pojačanje iz Barcelone!

Završetak pregovora između Arsenala i Pierre-Emerick Aubameyang mogli bi značiti da Olivier Giroud napušta Arsenal i vjerovatno potpisuje za Chelsea u transferu vrijednom 35 milijuna funti, navodi Daily Mail. Giroud će krenuti prema Stamford Bridgeu ako bi ponuda Plavaca zadovoljila Topnike, a Giroud bi bio dostupan i za igranje u Ligi prvaka. Dortmund je označio bivšeg napadača Kolna Anthonya Modestaa, kao zamjenu za Aubemeyanga, t ebi transfer trebao biti završen u narednim danima.

[su_bonus]

LA Galaxy završava pregovore sa napadačom Manchester Uniteda Zlatanom Ibrahimovićem, javlja ESPN FC. Dolazak Alexis Sancheza u United dodatno je ograničio Ibrahimovićevo vrijeme provedeno na terenu te bi upravo zbog toga nekadašnji švedski reprezentativac mogao otići u MLS.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!