NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Fellaini prelazi u redove velikog rivala, Chelsea prodaje svoju zvijezdu...

Transfer glasine: Fellaini prelazi u redove velikog rivala, Chelsea prodaje svoju zvijezdu kako bi doveli igrača PSG-a, Tottenham dovodi ponajboljeg igrača Watforda

Pred nama je nikad zanimljiviji transfer rok, u kojem bi moglo pasti nekoliko rekorda što se tiče visine obeštećenja za pojedine igrače. Odmah po završetku ljetnog transfer roka, klubovi su se počeli pripremati za onaj zimski, jer ukoliko nisi u toku na nogometnoj tržnici, ne možeš puno očekivati u današnjem nogometu. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Arsenal se je uključio u veliku bornu i interes koji vlada za veznjaka Manchester Uniteda Marouane Fellainija, javlja Calciomercato. Belgijanac, koji je trenutno u posljednjoj godini svog ugovora na Old Traffordu, također je bio transfer meta  turske ekipe Besiktasa i transfer je navodno bio pre realizacijom, no posao je pokvario upravo Fellaini koji ne želi igrati na slabijem nivou nego sada.

>> TRANSFER BOMBA: Najveći transfer u Primeri se treba ostvariti

Chelsea će morati Williana u januaru kako bi osigurali sredstva za transfer Lucasa Moure, koji je trenutno pod ugovorom sa Paris Saint-Germainom, tvrdi Tenisport. Izvješće sugerira kako bi napadač Plavaca mogao napraviti bogat transfer u Kinu, otvarajući mjesto u ekipi Lucasu koji bi ispao mnogo jeftinija solucija od Williana s obzirom na visinu plate koji potražuje na Stamford Bridgeu.

[su_bet365_100_bonus]

Tottenham razmatra opciju za dovođenjem mladog igrača Watforda Richarlison, jablja Daily Mirror. Dvadesetogodišnjak pruža zaista fenomenalne partije u Watfordu od dolaska u ljeto ove godine, a Spursi sada žele poslati ponudu za njegove usluge s obzirom na potencijal koji su vidjeli u njemu, jer strahuju da će potražnja za njim na kraju sezone biti još veća.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!