NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Hrvat mijenja Kroosa u Realu, Milenković na meti dva velika...

Transfer glasine: Hrvat mijenja Kroosa u Realu, Milenković na meti dva velika kluba, De Gea ostaje u Unitedu

Nešto više od mjesec dana ostalo je do početka zimskog transfer roka, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez mogao bi dopustiti Toniu Kroosu da napusti klub sljedeće godine te je označio nogometaša Intera Marcela Brozovića kao igrača koji bi bio idealna zamjena. Prema glasinama iz Njemačke, Bayern Munchen je zainteresiran za potpisivanje Kroosa, te su za njega spremni ponuditi 90 milijuna eura.

BIVŠI DIREKTOR TALIJANSKOG VELIKANA PRIZNAO: Cristiano Ronaldo je trebao doći kod nas, a ne u Juventus!

Juventus se pridružio Manchester Unitedu u borbi za braniča Fiorentine Nikolu Milenkovića javlja Goal.com. Srbijanski reprezentativac smatra se prikladnijom financijskom opcijom za Bianconere nego Ajaxova mlada zvijezda Matthijs de Ligt.

Prema izvješću Sky Sportsa, Manchester United aktivirao je klauzulu od 12 mjeseci u ugovoru David De Gee. Španjolski reprezentativac, za kojeg se Jose Mourinho još uvijek nada da će ga nagovoriti na ostanak u Unitedu, prema aktiviranoj klauzuli ostat će u klubu do ljeta 2020. godine.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!