NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: Jadon Sancho donio odluku o svojoj budućnosti - vraća se...

TRANSFER GLASINE: Jadon Sancho donio odluku o svojoj budućnosti – vraća se u Englesku, Giroud odlazi iz Chelseaja, ali ostaje u Londonu!

Liverpool je već sklopio posao za Takumi Minaminoa, ali do sada je i veliki Erling Haaland odbio Manchester United zbog Borussije Dortmund – iako je Manchester United imao svoje mišljenje o tome.

TRANSFER GLASINE

Ta dodatna vatrena snaga u Dortmundu bi mogla biti od koristi Chelseaju, uz nove glasine koje govore kako je Jadon Sancho otvoren za pridruživanje Plavcima i preseljenje u London.

Može li se taj domino efekt nastaviti i imati koristi za West Ham? Pa, David Moyes, koji se vratio kao menadžer West Hama za vikend, nakon što su otpustili Manuela Pellegrinija, spominje se kako želi dovesti Olivier Girouda.

Inače, ne postoje ništa kao kada se dva kluba bore oko jednog igrača. Izgleda da se to događa sa Tottenhamom i Arsenalom, vijest o kojoj smo pisali nešto ranije.

Chelsea u dobroj poziciji da dovede zvijezdu Jadon Sanchoa

Prošli mjesec smo izvijestili da je Jadon Sancho jedna od glavnih meta Frank Lamparda u Chelseaju, a sada kada im je transfer zabrana ukinuta, potencijalni transfer je na kartama.

Izvještaji iz Telegrapha ovog jutra tvrde da se Sancho želi vratiti u London, svoj rodni grad i Chelsea mu izgleda kao atraktivna opcija. Sada je dodatno pojačalo glasine i to što je Dortmund doveo Erling Haalanda.

West Ham dovodi Girouda?

Nije mu dugo trebalo. David Moeys se vratio u West Ham, a već nakon 24 sata on želi krenuti u kupovinu.

Prema pisanu The Suna, ta kupovina će uključivati Chelseajevog napadača Olivier Girouda, koji baš i ne igra na Stamford Bridgeu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!