NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Juve dovodi trenera iz Engleske, Liverpool kupuje u Bournemouthu, De...

Transfer glasine: Juve dovodi trenera iz Engleske, Liverpool kupuje u Bournemouthu, De Ligt bi mogao u Premier ligu

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se planovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Juventus je ostvario prvi kontakt s agentima trenera Chelseaja Maurizia Sarrija u potrazi za zamjenom za svog trenera Massimiliana Allegija koji će uskoro napustit klub, prenosi Goal. Šampioni iz Serie A povezani su s nekoliko istaknutih trenerskih imena, ali razmišljaju o vraćanju Talijana u svoju domovinu iz Engleske s obzirom na rezultate kakve je imao sa Napolijem.

MAŠINA ZA ASISTENCIJE DOLAZI U ARSENAL ZA SAMO 25 MILIJUNA FUNTI: Mijenja Mesut Ozila!

Liverpool je, kako se navodi, ušao u utrku za Ryana Frasera iz Bournemoutha, piše The Sun. Krilni igrač iz Škotske, koji je napunio 25. godina, bio je povezan s preseljenjem u Arsenal, ali njegovih 14 asistencija u Premier ligi ove sezone privuklo je i interes ostalih klubova koji ga želče vidjeti u svojim redovima.

Liverpool bi trebao napraviti veliku ponudu za Ajaxovog kapitena Matthijs de Light, piše Steve Nicol. U Liverpoolu su navodno svjesni da Joe Gomez neće biti “bolji” odnosno da je ovo njegov maksimum, a Virgil van Dijk treba kvalitetnog partnera. Redsi su spremni ispuniti sve uslove koje im postave Ajax i nogometaš.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!