NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Juve kupuje mladu argentinsku zvijezdu, Crystal Palace dovodi odličnog napadača,...

Transfer glasine: Juve kupuje mladu argentinsku zvijezdu, Crystal Palace dovodi odličnog napadača, Atletico i Barca postigli konačan dogovor

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još nekoliko mjeseci.

Juventus je blizu dogovora oko potpisivanja 16-godišnjeg napadača Velez Sarsfielda Matiasa Soulea, javlja Calciomercato. U16 reprezentativac Argentine već je ušao u prvu momčad Veleza i privukao interes brojnih skauta. Sportski direktor Juventusa Fabio Paratici vjeruje da je nagovorio mladića da se pridruži prvacima Serie A i nada se da će ugovor biti potpisan u narednim danima.

Crystal Palace priprema ponudu od 20 milijuna funti (25,6 milijuna dolara) za napadača Rangersa Alfreda Morelosa, prenosi The Sun. Sportski direktor Orlova Dougie Freedman gledao je Morelosa u utakmici protiv Heartsa u nedjelju i sada ga je identificirao kao januarsku metu. Londonski klub suočio bi se s konkurencijom iz Premier lige u vidu Aston Vile ako se odluče za njegovu kupovinu.

Barcelona je platila 15 milijuna eura Atletico Madridu u sklopu ‘mirnog dogovora’ zbog potpisivanja Antoinea Griezmanna, izvještava El Mundo. Atletico je tvrdio da je Barcelona postigla sporazum o potpisivanju francuskog internacionalca kada je njegova klauzula o otkupu  iznosila 200 milijuna eura, a ne 120 milijuna eura koje su na kraju uplatili. Kao dio sporazuma, Barcelona će također imati “pravo prve kupovine”  pet igrača Atletica, uključujući Saula Nigueza i Josea Gimeneza.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!