NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Juve ponovo kupuje u Realu, Arsenal i Tottenham žele sjajnog...

Transfer glasine: Juve ponovo kupuje u Realu, Arsenal i Tottenham žele sjajnog veznjaka, Chelsea kupuje Albanca

Mjesec dana ostalo je do početka zimskog transfer roka, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Arsenal i Tottenham prate razvoj zvijezde River Platea, Juana Quintera, tvrdi Don Balon. 25-godišnji veznjak trenutno igra za River, gdje je na posudbi iz Porta. Quintero bi se mogao vratiti u Europu uskoro, a Valencija također prati njegove igre.

PSG DOVODI POJAČANJE IZ PREMIER LIGE: Tek je stigao, a već odlazi za 50 milijuna funti!

Juventus je ponovo pokazao interes za nogometaša Reala, a ovoga puta žeke dovesti Isca, tvrdi Calciomercato. 26-godišnjak je izgubio mjesto u timu dolaskom novog menadžera Santiago Solarija, te je odmah privukao interes nekoliko klubova širom Europe. Juve se sada pridružio utrci za španjolsku zvijezdu, a poznato je kako je Allegri njegov veliki fan.

Chelsea će u siječnju započeti pregovore s Napolijem oko kupovine desnog beka Elseida Hysaja, piše Calciomercato.it. Menadžer Chelseaja Maurizio Sarri veliki je ljubitelj ovog Albanca kojeg je trenirao u Napoliju te će učiniti sve kako bi ga doveo u London.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!