NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Juventus kupuje u Chelseaju, zvijezda Ajaxa na meti Uniteda,...

Transfer glasine: Juventus kupuje u Chelseaju, zvijezda Ajaxa na meti Uniteda, Pochettino pred preuzimanjem “novog giganta”

Pandemija korone uveliko je poremetila planove kompletne civilizacije pa tako i u nogometu. Pitanje je da li će se sezone uopšte privesti kraju a zbog toga je i pod znakom pitanja ljetni transfer rok. Da li će klubovi trošiti, da li će uopšte biti ovog transfer roka? Saznat ćemo u skorije vrijeme a do tada uživajmo u transfer glasinama.

POCHETTINO IPAK OSTAJE

Juventus je otvorio pregovore oko transfera vrijednog 40 milijuna eura za veznjaka Chelseaja Jorginha, prenosi The National. Šef Bianconera Maurizio Sarri prethodno je surađivao s reprezentativcem Italije u Napoliju i Chelseaju, i sada bi ponovo mogli udružiti snage.

Procurile fotografije Son Heung-mina iz vojske (FOTO)

Golman Ajaxa Andre Onana još uvijek je meta Manchester Uniteda, tvrdi Transfer Podcast. “Crveni vragovi” Davida Gea povezuju s novim ugovorom i Dean Henderson spreman je vratiti se na Old Trafford, no mogla bi se tražiti i druga opcija između stativa.

Bivši šef Tottenhama mogao bi se pridružiti ekipi sa  St James Parka. Mauricio Pochettino je blizu dogovora da postane sljedeći glavni trener Newcastlea, prenosi Le10Sport. Newcastlovo perspektivno novo saudijsko vlasništvo priprema ponudu velikog novca za bivšeg šefa Tottenhama, koji bi zamijenio Stevea Brucea.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!