NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Ko može platiti 90 miliona za Skriniara, Lallana napušta Liverpool,...

Transfer glasine: Ko može platiti 90 miliona za Skriniara, Lallana napušta Liverpool, ko će biti trener Bayrna naredne sezone?

Početkom februara u većini evropskih država završen zimski transfer rok. Mnogi klubovi popunili su igračke nedostatke na pozicijama koje su bile najkritičnije a oni koji to nisu uspjeli, morat će sačekati ljeto kako bi krenuli u novu ofanzivu. Već se uveliko priča o ljetnom  transfer roku i ako je do njega ostalo nekoliko mjeseci.

skriniar barcelona

Barcelona i Manchester City morat će skupo platiti ako žele potpisati Milana Skriniara, tvrdi CalcioMercato. Defanzivac Intera dobio je ove zime ponudu od 65 milijuna eura plus dodatni bonusi koju je klub odbio. Da bi ga odvukli sa San Sira, samo ponuda veća od 90 milijuna eura Nerazzurre bi omekšala za prodaju.

(FOTO) Evo kako je navijač Atalante opravdao izostanak u školi svome sinu!

Southampton će pokušati vratiti Adama Lallana u njegov matični klub, tvrdi Express. Lallana je briljirao u dresu “Svetaca” prije odlaska u Liverpool 2014. godine. 31-godišnjak ostaje bez ugovora na kraju sezone, a za njegove uslge je zaiteresiran i Leicester City i igranje u Ligi prvaka bi moglo presuditi u odluci Lallane.

Glavni trener Bayern Münchena Hansi Flick ostaje opušten unatoč neizvjesnosti oko njegove budućnosti i želi uspostaviti vlastitu “filozofiju” nakon što je njegov stil igre uspoređen sa stilom Pepa Guardiole. Flick je preuzeo tim od Nika Kovača u studenom nakon otkaza, a nakon odličnih partija u početnim utakmicama imenovan je glavnim trenerom do kraja sezone, gdje bi mogao ostati i nakon ljeta.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!