NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Liverpool dovodi mladog Španjolca, Neuer napušta Bayern, Ndombele pred velikim...

Transfer glasine: Liverpool dovodi mladog Španjolca, Neuer napušta Bayern, Ndombele pred velikim transferom

Početkom februara u većini evropskih država završen zimski transfer rok. Mnogi klubovi popunili su igračke nedostatke na pozicijama koje su bile najkritičnije a oni koji to nisu uspjeli, morat će sačekati ljeto kako bi krenuli u novu ofanzivu. Već se uveliko priča o ljetnom transfer roku i ako je do njega ostalo nekoliko mjeseci.

neuer propušta

Liverpool već neko vrijeme prati napredak mladog igrača Valencije Ferrana Torresa, prenosi The Mirror. Redsi ipak nisu jedina zainteresirana ekipa jer Barcelona i Real Madrid također prate napredak mladog krilnog igrača pred kojim je velika karijera.

Real stavlja Santiago Bernabeu na raspolaganje u borbi protiv koronavirusa

Manuel Neuer vjerojatno neće potpisati novi ugovor s Bayernom iz Münchena, prenosi Bild. Njemački vratar želi dugoročni ugovor, nešto što divovi iz Bundeslige trenutno nisu spremni ponuditi 34-godišnjaku. Neuer je u ekipi Bayerna od 2011. godine, a karijeru je započeo u ekipi Schalkea. Kao novi poslodavaci Neuera spominju se PSG i Manchester United.

Tanguy Ndombele se bori za minutažu u Tottenhamu ove sezone, ali se ipak uspio da nađe na Barcinom radarz, navodi The Mirror. 23-godišnji vezni igrač ove sezone ima mnogo problema sa razočaravajućim nastupima i problemima s ozljedama. Ipak, Barca prati Ndombelea i mogla bi ga pokušati namamiti na Camp Nou.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!