NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Liverpool dovodi nogometaša Bilbaoa, velikan pokazao interes za Jamesa, novo...

Transfer glasine: Liverpool dovodi nogometaša Bilbaoa, velikan pokazao interes za Jamesa, novo poniženje za Kariusa

Nešto više od dva mjeseca ostalo je do početka zimskog transfer roka, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Redsi su pokazali veliki interes za igrača Bilbaoa Ikera Munaina s obzirom da ga žele u klub dovesti besplatno na kraju sezone, piše Marca. Ugovor ovom 25-godišnjem nogometašu ističe na kraju sezone što Jurggen Klopp želi iskoristiti i dovesti ga u Liverpool. Ipak u Athleticu se nadaju kako će ljubav preka klubu presuditi te da će Munain ostati u Baskiji.

>> CONTE IMAO POSEBAN ZAHTJEV: Evo zbog čega su prekinuti pregovori između Real Madrida i Antonija Contea!

James Rodriguez obavio je razgovore sa upravom kluba zbog navodnog interesa Juventusa za njegovo dovođenje u Italiju, piše Bild. Bayern još uvijek nije otkupio ugovor Jamesa koji želi da zna kakva će biti njegova budućnost u Munchenu zbog konkretne ponude iz Torina.

[su_bonus]

Loris Karius mogao bi se vratiti u Liverpool već u siječnju, a jer Bešiktaš želi prekinuti posudbu prije vremena piše Fotomac. Nakon što je poslan u Tursku u pokušaju ponovne izgradnje njegove forme, njemački vratar je i u Turskoj u veoma lošoj formi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!