NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Messi i Ronaldo u istom klubu, Arsenal gubi Martinellija, PSG...

Transfer glasine: Messi i Ronaldo u istom klubu, Arsenal gubi Martinellija, PSG kvari planove Juventusu

Početkom februara u većini evropskih država završen zimski transfer rok. Mnogi klubovi popunili su igračke nedostatke na pozicijama koje su bile najkritičnije a oni koji to nisu uspjeli, morat će sačekati ljeto kako bi krenuli u novu ofanzivu. Već se uveliko priča o ljetnom  transfer roku i ako je do njega ostalo nekoliko mjeseci.

Ronaldo vs Messi

Arsenal vjeruje da bi Gabriel Martinelli mogao napustiti klub ako sljedeće sezone ne uspiju osigurati mjesto u Ligi prvaka, javlja The Star. Real Madrid i PSG prate 18-godišnjaka, koji je postigao 10 pogodaka u 22 meča za Gunnerse. U međuvremenu, Barcelona prati Pierre-Emerick Aubameyang i čini se kako je odlazak Gabonca sve izvjesniji.

Ima veliku želju da igra u Ligi prvaka i naredne dvije sezone: Raheem Sterling otkrio svoju sljedeću destinaciju!

Cristiano Ronaldo i Lionel Messi mogli bi senzacionalno preći u MLS kako bi nastavili karijeru u Interu iz Miamija, klubu Davida Beckhama, tvrdi The Mirror. Predsjednik Minnesote United, Adrian Heath rekao je kako je čuo da je dolazak Portugalca i Argentinca u Ameriku gotova stvar te bi u MLS-u trebali završiti karijeru. Ronaldo bi se potencijalno mogao pridružiti Beckhamu, čovjeku kojeg je naslijedio u Manchester Unitedu.

Juventus i dalje ostaje prvi favorit za potpisivanje zvijezde Manchester Uniteda Paula Pogbu ali se sada u utrku uključio i Paris Saint-Germain. Prema Le10 Sportu, prvaci Ligue 1 pokazuju interes za Pogbu, i spremni su da se bore sa Juventusom za njegov potpis.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!