NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: Milnković Savić ide u englskog velikana, Mandžukić se vraća u...

TRANSFER GLASINE: Milnković Savić ide u englskog velikana, Mandžukić se vraća u Njemačku, Barca kupuje u PSG-u

Na Otoku je već počeo prije nekoliko sedmica, a u većini ostalih evropskih zemalja počeo je početkom jula. Ovaj ljetni transfer rok bi trebao da bude najzanimljiviji do sada a s obzirom na to da glasine o transferima najskupljih igrača već kruže neko vrijeme, ovo ljeto možemo očekivati  nekoliko spektakularnih transfera. Na našem portalu svakodnevno, kao i do sada, prenosit ćemo najvažnije vijesti sa transfer tržišta. Udobno se smjestite, transfer groznica počinje.

TRANFSER GLASINE

Chelsea se pridružio utrci za veznjaka Lazia Sergeja Milinkovića-Savića, javlja Corriere dello Sport. Novi trener Chelseaja Maurizio Sarri igrao je protiv Savića tijekom boravka u Napulju i sada želi dovesti ovog 23-godišnjeg igrača na Stamford Bridge. Juventus je bio zainteresiran za Milinković-Savić, ali Stara dama je možda ispala  iz utrke nakon što je umjesto njega kupila Cristiana Ronalda.

>> ŠOKANTNO OTKRIĆE U VEZI RONALDOVOG TRANSFERA U JUVENTUS: Evo što se dogodilo prije nego što je potpisao za Staru damu!

Barcelona će nastaviti borbu za dovođenje veznjaka Paris Saint-Germaina Adriena Rabiota tijekom narednih tjedana, javlja Mundo Deportivo. Nekoliko članova odbora Barcelone prisustvovalo je nedjeljnom finalu Svjetskog prvenstva u Moskvi, a predsjednik PSG-a Nasser Al Khelaifi također je bio na stadionu, ali nije bilo mogućnosti raspravljati o sporazumu za Rabiota.

[su_bet365_100bonus]

Borussia Dortmund zainteresirana je za potpisivanje Juventusovog napadača Mario Mandžukića, piše Bild. Zbog dolaska Cristiana Ronalda u klub, Juventus je navodno spreman dopustiti 32-godišnjem Mandžukiću da napusti klub pred početak sezone a Dormund je zainteresovan da ga vrati u Njemačku.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!