NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: Newcastle na posudbu dovodi sjajnog napadača Uniteda, Roma ostaje bez...

TRANSFER GLASINE: Newcastle na posudbu dovodi sjajnog napadača Uniteda, Roma ostaje bez napadača, Mbappe ide u Englesku

Na Otoku je već počeo, a u većini ostalih evropskih zemalja počinje u toku Svjetskog prvenstva. Ovaj ljetni transfer rok bi trebao da bude najzanimljiviji do sada a s obzirom na to da glasine o transferima najskupljih igrača već kruže neko vrijeme, ovo ljeto možemo očekivati  nekoliko spektakularnih transfera. Na našem portalu svakodnevno, kao i do sada, prenosit ćemo najvažnije vijesti sa transfer tržišta. Udobno se smjestite, transfer groznica počinje.

TRANSFER GLASINE

 

Newcastle United želi na posudbu dovesti napadača Manchester Uniteda i Engleske Marcus Rashforda, javlja Gazetta. Dvadesetogodišnji napadač impresionirao je u prijateljskim mečevima za ENglesku posebno protiv Kostarike nedavno, no on je ipak bez garantovanog mjesta u Unitedu pod vodstvom Jose Mourinha. Rafael Benitez želi iskoristiti Rashfordovu situaciju u Unitedu, jer želi poboljšati svoj napad za sezonu 2018-19.

>> ŽIVOT PIŠE BAJKE: OTJERAN iz Engleske a sada u kombinacijama za TRENERA Reala

Šef Rangersa Steven Gerrard priprema ponudu za napadača Rome Umar Sadiqa, navodi The Sun. Nigerijski napadač impresionirao je tijekom posudbe u NAC Bredi prošle sezone, a Liverpoolova legenda Gerrard želi pojačati napadače opcije u klubu dovodeći 21-godišnjaka koji nema mjesta u Romi.

[su_bet365_100_bonus]

Manchester United priprema mega ponud za zvijezdu PSG-a Kylian Mbappea, tvrdi Don Balon. U izvješću se navodi da se u PSG-u nadaju da će prodajom Mbpappea ubjediti Neymara da ostane u klubu jer će imatu svu slobodu u napadua ponuda od 270 milijuna eura od strane Josea Mourinha bila bi više nego dovoljna.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!