NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Poznata sudbina Coutinha, Icardi ima zanimljivu ponudu na stolu, City...

Transfer glasine: Poznata sudbina Coutinha, Icardi ima zanimljivu ponudu na stolu, City i Barca mijenjaju igrače


Pandemija korone uveliko je poremetila planove kompletne civilizacije pa tako i u nogometu. Pitanje je da li će se sezone uopšte privesti kraju a zbog toga je i pod znakom pitanja ljetni transfer rok. Da li će klubovi trošiti, da li će uopšte biti ovog transfer roka? Saznat ćemo u skorije vrijeme a do tada uživajmo u transfer glasinama.

ICARDI DOSTUPAN

Predsjendik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge otkrio je da prvaci Bundeslige nisu aktivirali otkupnu klauzulu za Philippea Coutinha, a koja je sada istekla. Brazilski internacionalac stigao je na posudbu s mogućnošću otkupa za 120 milijuna eura, ali Bayern se odlučio da neće ispoštovati potencijalni posao, iako Rummenigge nije zatvorio vrata kluba za Coutinha.

Barelona postigla dogovor sa zvijezdom u tajnosti: Njegov klub još uvijek ništa ne zna!

Juventus, Inter i Bayern silno žele angažovazi beka Barcelone, Nelsona Semeda. Ipak, igrač Manchester Citya Joao Cancelo mogao bi se pridružiti Barceloni u zamjeni u kojoj će Nelson Semedo krenuti drugim putem, javlja Mundo Deportivo. Semedo je na želji nekoliko vrhunskih timova, a City se nada da će katalonsku ekipu uvjeriti da ga proda jer je Pep Guardiola veliki obožavatelj i nije zadovoljan igrama Cancela.

PSG je ponudio Interu 50 milijuna eura plus dodatnih 10 milijuna eura za napadača Maura Icardija, prenosi Sky Sports. Icardi je impresionirao na posudbi u PSG-u ove sezone, postigavši ​​20 golova u 28 nastupa u svim natjecanjima nakon što je stigao početkom rujna. Posudba 27-godišnjaka uključuje mogućnost otkupa u iznosu od 70 milijuna eura, ali PSG želi smanjiti tu cijenu.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!