NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: PSG šalje ponudu od 100 miliona za nogometaša Tottenhama, Monaco...

TRANSFER GLASINE: PSG šalje ponudu od 100 miliona za nogometaša Tottenhama, Monaco želi veznjaka Chelseaja, Rakitić donio odluku o nastavku karijere

U Engleskoj je već završen, ali u istalim najjačim ligama u Evropi još uvijek se kupuje. Desetak dana klubovi će imati priliku da pojačaju svoje redove i popune eventualne praznine koje su nastale uslijed odlazka nekog igrača. Deset dana je pred nama i deset dana vrmena da se desi još neki spektakularni transfer, što je teško za očekivati s obzirom da najveći potrošači, Englezi, više ne mogu kupovati.

Paris Saint-Germain spreman je ponuditi Tottenhamu 100 milijuna funti kako bi osigurao usluge Christiana Eriksena, navodi Sunday Express. Oni izvještavaju da je momčad Ligue 1 željna dodati dodatni kvalitet u sredini terena prije nego što se transfer rok završi u petak.

>> HAZARD IPAK DOLAZI? Florentino Perez pronašao način na koji će nagovoriti Chelseaja da proda svoju zvijezdu!

Ekipa iz Ligue 1 Monaco želi potpisati veznjaka Chelseaja Rubena Loftus-Cheeka i to na posudbu, navodi The Sun. Ovaj 22-godišnjak odlučio je da čeka svoju priliku u londonskom klubu, ali francuska ekipa mu može ponuditi minute na terenu koje bi puno značile za ovog mladića.

[su_bet365_koeficijenti]

Veznjak Barcelone Ivan Rakitić odbacio je glasine da napušta Camp Nou, unatoč glasinama koje ga povezuju s transferom u Paris Saint-Germain. “Posljednji su dani bili teški za mene ali kažem opet da je privilegija nositi dres Barcelone, jako sam ponosan i nadam se da ću dugo ostati ovdje”, kazao je Rakitić novinarima na press konferenciji nakon pobjede 1:0 protiv Real Valladolida.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!