NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Real kupuje zvijezdu Ajaxa, Zaha na zimu pravi veliki transfer,...

Transfer glasine: Real kupuje zvijezdu Ajaxa, Zaha na zimu pravi veliki transfer, United kreće po nogometaša PSG-a

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još više od mjesec dana.

Real Madrid se priprema za slanje ponude u iznosu od 55 milijuna eura za veznjaka Ajaxa Donnyja van de Beeka idućeg ljeta – javla nizozemski list Telegraaf. Nizozemac je također povezan s prelaskom u Tottenham, ali radije će prihvatiti novi izazov na Santiago Bernabeuu. Van de Beek je u ovoj sezoni za Ajax postigao pet golova i upisao četiri asistencije u 13 utakmica.

POZNAT RAZLOG ZBOG KOJEG SE ZIDANE VRATIO U REAL MADRID: Evo što mu je zapravo obećao Florentino Perez!

Wilfried Zaha zaslužuje igrati za “vrhunski klub” te je njegov agent Federico Pastorello sugerirao da bi zvijezda Crystal Palacea mogla otići tijekom prijelaznog roka u januaru. Napadač koji je trenutno u vrlo dobroj formi, povezan je s Chelseajem, koji se nada da će do tada skinuti transfer zabranu.

Ole Gunnar Solskjaer napravio je pristup veznjaku Paris Saint-Germaina Leandru Paredesu, prenosi El Intransigente. Crveni đavoli žele dovesti Argentinca u klub tijekom transfe roka u januaru i vjeruju da nedostatak minuta provedenih na terenu znači PSG bi ga bio voljan prodati u sredini sezone.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!