NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Richarlison na meti velikog kluba, Thorgan Hazard krenuo bratovim stopama,...

Transfer glasine: Richarlison na meti velikog kluba, Thorgan Hazard krenuo bratovim stopama, njemačka senzacija Arne Maier na meti velikana

Manje od mjesec dana ostalo je do početka zimskog transfer roka, koji bi prema najavama trebao nadmašiti sve prethodne i u kojem bi moglo biti ostvareno nekoliko velikih transfera. Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Liverpool je već napravio korak ka dovođenju veznjaka Borussie Monchengladbacha Thorgan Hazard, piše Liga Financial. Belgijska zvijezda, inače mlađi brat mnogo poznatijeg Edena, ku ugovoru ima otkupnu klauzulo od 26 milijuna funti koju bi Redsi mogli aktivirati u januaru.

ODBIO PONUDU PSG-a: Odbio Parižane da bi potpisao novi ugovor sa Manchester Cityjem!

Manchester United i Arsenal prate veznog igrača Herte Arnea Maiera, objavljuje The Sun. 19-godišnjak je prozvan naslijednikom Toni Kroosa, a sjajnim partijama bi uskoro mogao zaraditi i prvi poziv u reprezentaciju Njemačke.
Hertha je procijenila vrijednost Maiera na 15 milijuna funti, ali bi ga prodali isključivo za dvostruko veći iznos.

Barcelona je zainteresirana za potpisivanje napadača Evertona Richarlisona kao potencijalnu zamjenu za Luis Suareza, navodi Daily Star. Napadač Karamela Toffeea tek je stigao na Goodison nakon što je menadžer Marco Silva uz negodovanje većeg broja navijača platio Watfordu oko 50 miliona za njegove usluge.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!