NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Ronaldo želi dovesti bivšeg suigrača u Juventus, City ovog ljeta...

Transfer glasine: Ronaldo želi dovesti bivšeg suigrača u Juventus, City ovog ljeta dovodi dva nova beka, Arsenal kupuje u PSG-u

Završen je i zimski transfer rok, koji je za razliku od prošlih prošao bez većih uzbuđenja kao što bili naviknuti. Ipak, upravo zbog toga na ljeto se očekuje možda i najzanimljivi prelazni rok u kojem bi čak mogao biti i oboren svijetski transfer rekord.

Cristiano Ronaldo je preporučio veznjaka Real Madrida Casemira upravi Juventusa, tvrdi Don Balon. Ronaldo je napustio Madrid i otišao u Juve prošlog ljeta te navodno nagovara 26-godišnjeg Brazilca kako bi napravio sličan potez u nadolazećem ljetnom transfer roku. Casemirov ugovor s Realom ističe u sezoni 2020-21.

UPRAVA PORUČILA SOLSKJAERU: Ostaje stalni trener, ali uz jedan veliki uslov!

Manchester City je ovog ljeta želi dovesti mlae engleske bekove Aarona Wan-Bissaku i Ben Chilwella. Pep Guardiola se nada da će povećati konkurenciju na lijevom boku, dovodeći Chilwella iz Leicestera koji bi mogao koštati više od 50 milijuna funti. U međuvremenu, Wan-Bissaka, nogometaš Crystal Palacea zadivio je skaute kluba a njegov transfer bi mogao koštati oko 30 milijuna funti.

Arsenal vjeruje kako je njihova pozicija na tabeli dovoljno primamljiva da krenu u lov na Adriena Rabiota, tvrdi The Mirror. Veznjak može napustiti Paris Saint-Germain na kraju sezone i očekuje se da će završiti u nekom od velikih klubova. Arsenal će ga pokušati uvjeriti da se ponovno ujedini s Unai Emeryem u Londonu.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!