NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Sane i Salah od naredne sezone u istom klubu, Wenger...

Transfer glasine: Sane i Salah od naredne sezone u istom klubu, Wenger razmatra četiri opcije za nastavak karijere, Newcastle dovodi veliko pojačanje

Nakon mjesec dana ludnice u januarskom transfer roku, od kraja januara je koliko toliko mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Real Madrid želi pojačati svoju napadačku liniju ovog ljeta potpisivanjem Mohamed Salaha i Leroy Sanea, izvještava Don Balon. Blancosi se dovode u vezu s napadačem Liverpoola i njihovim najboljim strijelcem no izgleda kako on nije jedina meta Reala za naredni transfer rok. Prvaci lige Manchester City također su u opasnosti od mogućeg gubljenja nogometaša, a Real bi sa ponudom od 80 milijuna eura bi vrlo blizu tome.

>> Engleski navijači ostali u ŠOKU kada su saznali cijene ulaznica za finale FA kupa!

Arsene Wenger ima četiri mogućnosti za nastavak svoje karijere kada napusti Arsenal na kraju sezone, uključujući i mogućnost da na početku naredne sezone preuzme ekipu Dortmunda, tvrdi Telefoot.

Prijavite se i primajte ekskluzivne informacije za klađenje!

* indicates required
Jeste li punoljetni? *

Wenger je odlučio okončati svoj 22-godišnji mandat u Arsenalu, ali planira ostati u nogometu, uz mogućnost zamjene Petera Stogera kao trenera Dortmunda. Paris Saint-Germain također je opcija, uz mogućnost da postane i trener reprezentacije Japana ali i prilika da se posveti razvoju nogometa u Kini, preuzimanjem neke funkcije u njihovom savezu.

[su_champions_league]

Newcastle se nada da će uspjeti dovesti sjajnog napadača Bournemoutha Joshua Kinga, piše The Sun. Rafa Benitez ovog ljeta želi nadograditi svoje opcije u napadu, a Španjolac je identificirao 26-godišnjeg Norvežanina kao idealnog kandidata za njegov stil igre. King bi mogao koštati oko 20 miliona funti što ne bi trebalo predstavljati problem za klub ukoliko se riješi pitanje vlasnika do početka transfer roka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!