NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Tottenham kupuje lijevog beka, Rakitić mijenja klub ali ostaje u...

Transfer glasine: Tottenham kupuje lijevog beka, Rakitić mijenja klub ali ostaje u Španiji, Chelsea kupuje novog golmana

Prije nekoliko dana je u većini evropskih država završen zimski transfer rok. Mnogi klubovi popunili su igračke nedostatke na pozicijama koje su bile najkritičnije a oni koji to nisu uspjeli, morat će sačekati ljeto kako bi krenuli u novu ofanzivu. Već se uveliko priča o ljetnom  transfer roku i ako je do njega ostalo nekoliko mjeseci.

RAKITIĆ IPAK NAPUŠTA

Tottenham se pridružio utrci za potpis vrlo traženog lijevog beka Nathana Fergusona koji trenutno nastupa za West Bromwich, tvrdi Football Insider. Crystal Palace je skoro pa osigurao potpis tinejdžera tijekom transfer roka, ali transfer nije završen te se očekuje kako će Spursi učiniti sve na ljeto da ga dovedu.

Odluka Jurgen Kloppa da igra sa rezervnom momčadi u FA kupu, koštala Shrewsburyja 500.000 funti!

Atletico Madrid označio je veznjaka Barcelone Ivana Rakitića kao primarnu transfer metu za ljeto – prenosi Cadena SER. Los Colchonerosi će ovog ljeta poslati ponudu za reprezentativca Hrvatske, dok njegov trenutni ugovor na Camp Nou ističe 2021. godine. Barca će možda odlučiti unovčiti Rakitića prije nego što mu istekne ugovor.

Frank Lampard želi zamijeniti Kepu Arrizabalagu sa Nickom Popeom, prenosi Daily Express. Chelsea je u ljeto 2018. potpisao Arrizabalaga za 71,6 milijuna funti, što ga čini najskupljim golmanom svih vremena. Međutim, Arrizabalaga je u subotu ostao bez nastupa protiv Leicestera, a Lampard je postao nestrpljiv zbog njegove nekonstantne forme.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!