NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United kreće po napadača u januaru, Tottenhem pojačava vezni red,...

Transfer glasine: United kreće po napadača u januaru, Tottenhem pojačava vezni red, Rakitić napušta Barcelonu

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još nekoliko mjeseci.

IVAN RAKITIĆ NAPUŠTA

Manchester United bi u siječnju mogao pokušati potpisati napadača Bournemoutha Calluma Wilsona. Crveni đavoli povezani su s nekoliko napadača – poput Moussa Dembelea, Mario Mandžukića i Krzysztofa Piateka – no Manchester Evening News javlja da bi Wilson odgovarao Solskjaerovoj transfer politici kupovine “mladih, Britanaca i željnih dokazivanja”. Jedini nedostatak može biti cijena igrača, koja se procjenjuje na 70 milijuna funti.

BARCELONA PRONAŠLA ZAMJENU ZA SUAREZA: Zvijezda će ih koštati oko 300 milijuna eura!

Portugalski list BOLA tvrdi da će Tottenham u siječnju pokušati potpisati veznjaka Sportinga Bruno Fernandes. Dvadesetpetogodišnjak je bio povezan s prelaskom u londonsku ekipu prošlog ljeta, ali je transfer propao zbog visine obeštećenja. Međutim, ako Christian Eriksen napusti Spurse u januaru, Fernandes bi mogao biti doveden da popuni prazninu nastalu odlaskom Danca.

Barcelona je spremna prodati Ivana Rakitića u siječnju nakon što je hrvatski veznjak izgubio mjesto u ekipi sa Camp Noua, javlja AS. 31-godišnjak je frustriran životom u Kataloniji nakon što je do sada samo jednom ove sezone započeo meč. Barca je tijekom ljeta odbila ponudu Juventusa, ali sada je spremna razmotriti sve moguće ponude.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!