NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United kupuje u Bayernu, Newcastle pokazao interes za vrhunskog napadača,...

Transfer glasine: United kupuje u Bayernu, Newcastle pokazao interes za vrhunskog napadača, Arsenal želi igrača Barcelone

Pandemija korone uveliko je poremetila planove kompletne civilizacije pa tako i u nogometu. Pitanje je da li će se sezone uopšte privesti kraju a zbog toga je i pod znakom pitanja ljetni transfer rok. Da li će klubovi trošiti, da li će uopšte biti ovog transfer roka? Saznat ćemo u skorije vrijeme a do tada uživajmo u transfer glasinama.

Tolisso prelazi u United. Veznjak Bayerna iz Münchena Corentin Tolisso meta je Manchester Uniteda, javlja Express. Francuz se želi oprobati u Premier ligi, a Bayern je otvoren za prodaju igrača koji je ove sezone započeo samo sedam utakmica Bundeslige. United je pokušao dovesti Tolisso na posudbu u siječnju, ali sada ga žele kupiti ukoliko dokaže sposobnost nakon nedavne operacije ligamenta.

Utrka za Bijelu kuću: Tijesna borba između Trumpa i Bidena

Zvijezda Crystal Palacea, Wilfried Zaha nalazi se na radaru Newcastlea, prenosi The Sun. Nakon preuzimanja od arapskih investitora, Newcastle će imati novca koji će potrošiti na ljeto i već su se počeli raspitivati o dostupnosti Zahe. Bivši menadžer Spursa Mauricio Pochettino također je na meti kluba, a Argentinac je ranije izrazio interes za napadača Palacea dok je još bio trener Tottenhama.

Golman Barcelone Neto pojavio se kao meta Arsenala, javlja Express. Brazilskom vrataru je rečeno da mu neće biti potreban na Camp Nou sljedeće sezone, što je izazvalo interes Chelseaja, Ajaxa i Seville. Mikel Arteta želi pojačanje među stativama, ali pitanje je koliko će koštati 30-godišnjak, koji će se koristiti samo kao zamjena za Bernd Lena.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!