NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United ne želi Ronalda, RB Leipzig kupuje zvijezdu Ajaxa, Guardiola...

Transfer glasine: United ne želi Ronalda, RB Leipzig kupuje zvijezdu Ajaxa, Guardiola dovodi zvijezdu Real Madrida

U toku je jedan od najzanimljivijih transfer rokova. Prošlo je pola mjeseca od odvorenja nogometne pijace i klubovi su već potrošili ogromne svote novca, a oni pravi i veliki transferi tek treba da se dogode. Klubovi nemilice troše ogromne svote novca u nadi da će na taj način doći do željenih rezultata i trofeja.

Transfer glasine

Manchester United nije uvjeren da Cristiano Ronaldo želi napustiti Real Madrid da bi se vratio na Old Trafford na ljeto, s toga ne vide razlog da bi poslali bilo kakvu ponudu za njega, javlja ESPN. Madridski list  AS u ponedjeljak je tvrdio da Ronaldo želi napustiti Madrid na ljeto zbog neuspjelih obećanja oko novog ugovora te da se portugalski reprezentativac želi vratiti u United. Međutim, United sumnja da 32-godišnjak zaista želi odlazak iz Madrida i misle kako je to dio plana Ronalda kako bi osigurao novi ugovor na Santiago Bernabeu.

>> Pravi razlog zbog kojeg se Pep Guardiola povukao iz utrke za Alexis Sancheza

RB Leipzig stupio je u kontakt s Ajaxom u vezi mogućeg dogovora o potpisivanju mladog veznjaka Justina Kluiverta, tvrdi Gianluca Di Marzio. Kluivert, sin bivšeg Ajaxovog i Nizozemskog napadača Patricka, jedan je od najvećih talenata u nizozemskom nogometu, a meta je također Barcelone i Manchester Uniteda. Međutim, Leipzig želi pobijediti u utrci za 18-godišnjaka i već su  u kontaktu s predstavnicima igrača i Ajaxom.

[su_bonus]

Menadžer Manchester Citya Pep Guardiola okrenuo je pozornost mladoj zvijezdi Real Madrida Marcu Asensiu, javlja Diario Gol. Građani su odustali od transfera Alexis Sancheza, koji je na početku januara bio njihova glavna transfer meta.  Asensio, koji se još uvijek bori za minute  u Madridu, je više nego prihvatljiva alternativa, jer je Pep njegov veliki fan a i Asensio bi se odlično uklopio u njegov koncept igre.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!