NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United troši 160 miliona na dva nogometaša, Brozović pred transferom...

Transfer glasine: United troši 160 miliona na dva nogometaša, Brozović pred transferom karijere, Chelsea kupuje defanzivca za 40 miliona

Prije desetak dana je u većini evropskih država završen zimski transfer rok. Mnogi klubovi popunili su igračke nedostatke na pozicijama koje su bile najkritičnije a oni koji to nisu uspjeli, morat će sačekati ljeto kako bi krenuli u novu ofanzivu. Već se uveliko priča o ljetnom  transfer roku i ako je do njega ostalo nekoliko mjeseci.

Interov Marcelo Brozović

Manchester United spreman je potrošiti oko 160 milijuna funti na potpis nogometaša Leicester Cityja Jamesa Maddisona i Jacka Grealisha iz Aston Vile. Sun izvještava da Crveni vragovi pripremaju ljetne ponude za ovaj dvojac, iako Maddison pregovara o potpisivanju novog ugovora s Lisicama prije isteka ove sezone. Kao što je Goal izvijestio ranije ovog mjeseca, Grealish je već dao zaleno svjetlo za prelazak na Old Trafford.

“Božja ruka” na Filipinima: “Replika” gola Maradone u azijskom kupu

Real Madrid prati veznjaka Intera Marcela Brozovića, javlja Mundo Deportivo. 27-godišnjak je impresionirao u Serie A, a Zinedine Zidane vjeruje da bi bio sjajan dodatak njegovom veznom redu. Mogao bi biti partner Casemiru u timu ili čak zauzeti njegovo mjesto zbog glasina da bi Brazilac mogao biti prodan na ljeto.

Chelsea ima mogućnost otkupiti Nathana Akea iz Bournemoutha za 40 milijuna funti, piše The Sun. Plavci su uključili klauzulu prema kojoj ga mogu otkupiti do ovog ljeta po navedenoj cijeni, što će vjerovatno i učiniti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!