NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Willian se seli u Manchester, Fabinho napušta Monaco, Southampton kupuje...

Transfer glasine: Willian se seli u Manchester, Fabinho napušta Monaco, Southampton kupuje nogometaša Barcelone

Nakon mjesec dana ludnice u januarskom transfer roku, od kraja januara je koliko toliko mirnije. Zimski transfer rok bio je jedan od najzanimljivijih do sada, a klubovi su potrošili rekordan iznos za transfere. Unatoč tome, i unatoč činjenici da je juli poprilično daleko, pripreme za ljeto i ljetni transfer rok već su u punom jeku. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Manchester United je uvjeren da mogu dovesti zvijezdu Chelseaja Williana ovog ljeta, tvrdi The Sun. Jose Mourinho se nadao potpisivanju 29-godišnjaka još prošlog ljeta, ali je transfer propao zbog toga što Chelsea nije htio pustiti igrača. Ako Brazilac stigne na Old Trafford, Juan Mata bi mogao napustiti United i vratiti se u Španiju.

>> Jedan igrač Reala se nije radovao golu Ronalda!

Fabinho svim silama želi da na ljeto potpiše za Manchester United, javlja The Sun. Očekuje se kako će 24-godišnjak ovog ljeta napustiti prvake Ligue 1, a za njegove usluge se zanima mnogo vrhunskih europskih klubova. No, Old Trafford je navodno Fabinhovo želja, a Crveni đavoli ne bi imali ništa protiv da pojačaju sredinu terena na ljeto.

[su_champions_league]

Southampton će dovesti napadača Barcelone Paco Alcacera, ukoliko izbjegnu ispadanje, javlja Mirror. Alcacer se bori sa minutama u Barci, a s obzirom da je 2016. godine stigao za 30 milijuna funti u Barcelonu, a do sada je postigao samo šest golova u 2017.-18. što je jasno, premalo za Barcelonu. Sveci se nadaju da će iskoristiti želju za odlaskom 24-godišnjeg igrača, ali prvo moraju potvrditi svoj status u Premier ligi 2018.-19.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!