NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: Witsel potpisuje za evropskog velikana, Roma dovodi ponajbolje krilo Bundeslige,...

TRANSFER GLASINE: Witsel potpisuje za evropskog velikana, Roma dovodi ponajbolje krilo Bundeslige, Mitrović ima novi klub

Ovaj ljetni transfer rok bi trebao da bude najzanimljiviji do sada a s obzirom na to da glasine o transferima najskupljih igrača već kruže neko vrijeme, ovo ljeto možemo očekivati  nekoliko spektakularnih transfera. Na našem portalu svakodnevno, kao i do sada, prenosit ćemo najvažnije vijesti sa transfer tržišta. Udobno se smjestite, transfer groznica počinje.

Axel Witsel će u ponedjeljak biti na ljekarskom pregledu pred potpis s Dortmundom u kojeg stiže iz kineske Super League iz ekipe Tianjin Quanjian, izvještava RTBF. Belgijanac je proveo godinu i pol dana u Kini nakon njegova transfera iz Zenita u siječnju 2017, ali izgleda da se ponovo vraća u sami evropski vrh.

>> KAOS U UNITEDU: Mourinho se obrušio na igrače, Pogba ima “svoj” plan

U Romi su svoje pozornosti usmjerili prema Leonu Baileyu nogometašu Bayer Leverkusena, nakon što su izgubili transfer za Malcoma, javlja Gazzetta dello Sport. U članku se navodi da je direktor nogometnog kluba, Monchi, razmišlja o transferu  jamajčana, koji je pružao sjajne partije u Bundesligi tijekom protekle dvije sezone.

[su_bet365_koeficijenti]

Aleksandar Mitrovic stigao je u London kako bi dovršio svoj 27 milijuna funti vrijedan transfer u Fulham, izvještava Sky Sports. Napadač Newcastle United, koji je impresionirao za Srbiju na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, proveo je prošlu sezonu na posudbi u klubu i koji ga je želio trajno odkupiti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Alen Halilović najavio transfer. Želi igrati za ova tri kluba!

0
27-godišnji ALEN HALILOVIĆ, nekadašnji dragulj hrvatskog nogometa i bivši reprezentativac, nalazi se u središtu pažnje zbog svoje izvanredne sezone u nizozemskom klubu Fortuna Sittard,...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!