NaslovnicaVijestiTransfer Hakima Ziyecha u PSG propao nakon što je Chelsea tri puta...

Transfer Hakima Ziyecha u PSG propao nakon što je Chelsea tri puta poslao pogrešne dokumente

U PSG-u su bijesni nakon propalog transfera Marokanca Hakima Ziyecha iz Chelseaja, a prema pisanju francuskih medija odgovornost je u potpunosti na strani Plavaca koji su napravili nekoliko velikih grešaka zbog kojih je sve propalo.

Chelsea je tri puta poslao pogrešne dokumente na adresu PSG-a, pa transfer nije mogao biti završen prije 23 sata, a s tim u vezi čelnici francuske momčadi frustrirani su svime što se dogodilo u posljednjim satima siječanjskog prijelaznog roka.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

I nakon što je službeno postignut dogovor PSG-a i Chelseaja činilo se da više nema prepreka za realizaciju ovog transfera, no onda su čelnici Plavaca čak tri puta na adresu PSG-a slali krive dokumente te na kraju nisu imali vremena sve potvrditi i ozvaničiti u papirologiji.

PSG će se žaliti Profesionalnoj nogometnoj ligi te će kao razlog zašto posao nije završen na vrijeme navesti nedosljednost Chelseaja.

Ziyech je u glavni grad Francuske stigao u utorak ujutro kako bi što prije završio transfer, čak je prošao i liječnički pregled unaprijed, no prema svemu sudeći na kraju će ostati igrač Chelseaja do kraja sezone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!