NaslovnicaVijestiTRANSFER KARIJERE?! Edin Džeko mijenja vrhunskog napadača u velikom klubu!

TRANSFER KARIJERE?! Edin Džeko mijenja vrhunskog napadača u velikom klubu!

Edin Džeko bi na kraju sezone mogao napustiti Romu a pored nekoliko interesa iz Engleske za reprezentativca BiH počeo se raspitivati i italijanski velikan.  Mauro Icardi teško će ostati u Interu te su u Milanu već identificirali njegovo naslijednika.

Gazzetta dello Sport otkriva da su u Interu spremni za odlazak Maura Icardija po zaavršetku sezone. Trenutno navodno još uvijek povrijeđen Argentinac s klupskim vodstvom “debatira” o njegovoj budućnosti i trenutku kada će ponovno obući plavo-crni dres.

France Footbal objavio listu najboljih 50 trenera svih vremena: Na listi je samo jedan trener sa prostora bivše Jugoslavije

Kada će se to dogoditi, nitko ne zna, jer u klubu više i nisu toliko očajni zbog njihove pobjede u derbiju te se čini kako nisu primorani da bi zadovoljili sve zahtjeve nekadašnjeg kapitena kluba. Teren za Icardijev odlazak iz kluba čini se više nego spremnim.

Ako i kada Icardi napusti Inter, milanski div će, naravno, trebati novog napadača. Za to će mu biti potreban kvalitetan napadač koji će dostojno zamijeniti Argentinca. Takav je upravo Edin Džeko, kojeg Gazzetta navodi kao prvog kandidata za napad Intera. 33-godišnji bosanski napadač postigao je impresivnih 85 golova u 169 utakmica u dresu Rome i spada među najbolje napadače u talijanskoj Seriji A.

Očekuje se da će Džeko Inter koštati oko od 30 milijuna eura, a u Romi su spremni da ga prodaju.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!