TRANSFER METU BARCE I CHELSEAJA KUPUJE NAPOLI: Predsjednik kluba izjavio da će ga kupiti!

Transfer metu Barcelone i Chelseaja kupuje Napoli. Predsjednik kluba izjavio da će ga kupiti! Kako se sve više približavamo zimskom prijelaznom roku, špekulisanje o transferima ne prestaje. Tako i ovaj koji smo pronašli u talijanskim medijima, gdje se tvrdi da će Napoli dovesti metu Barcelone i Chelseaja ove zime.

TRANSFER METU

“Piatek, kupit ću ga!”. Ovo je naslov na prvoj stranici Corriere dello Sporta.

Predsjednik Napolija, Aurelio De Laurentiis je izjavio da je tijekom otvaranja Napoli Fan Club-a u gradu Solopaca rekao: “Istina je da sam govorio o Piateku sa Preziosom (predsjednik Genoe), pa čak i sa igračevim agentom.”

Zatim, nakon što je rekao da ga Napoli treba više puta pratiti na terenu, kako bi dobro shvatili kako poljski napadač može biti funkcionalan u njihovom stilu nogometa, izjavio je: “Ne osporavam ono što ste napisali.”

Predsjednik Napolija je potvrdio interes kluba za Piateka, koji je prvi strijelac Serije A, dok ga traže i Chelsea i Barcelone.

Krysztof Piatek je već postigao devet golova u sedam utakmica u domaćoj ligi sa Genovom u svojoj prvoj godini u Italiji.

On je postigao prvi gol sa nacionalnim timom Poljske u posljednjoj utakmici sa Portugalom. Odličan početak sezone za relativno nepoznatog igrača Piateka koji je došao iz poljske lige u Seriju A ovog ljeta i proslavio se do sada nakon što je u osam utakmica postigao čak 13 golova.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.